За нас

За нас

ДОБРЕ ДОШЛИ!

ANIEZE.COM е онлайн магазин предлагащ качество и стил. Само при нас в България можете да намерите единствените по рода си бански, с които придобивате тен на цялото тяло. Изработени в Англия от патентования плат Транзол (Transol®), всеки един продукт е с гарантирано индивидуално внимание към качеството и детайлите. Може да намерите подробна информация за Транзол технологията и продуктите в раздела ни Журнал.

Онлайн магазин Аниезе е собственост на фирма Дакени ЕООД - официален представител за България на продуктите на J W Walker Ltd (KINIKI), притежаващ ексклузивните права в световен мащаб на патента Transol® и производството на бански, под които придобивате тен.

Надяваме се минутите, прекарани на сайта, да Ви заредят с положителни емоции и добро настроение. Не се съмнявайте, че за нас ще бъде удоволствие да се запознаем с Вашите препоръки и предложения.

Изберете банските, с които придобивате тен на цялото тяло!

Екипът на anieze.com.

Надяваме се минутите, прекарани на сайта, да Ви заредят с положителни емоции и добро настроение. Не се съмнявайте, че за нас ще бъде удоволствие да се запознаем с Вашите препоръки и предложения. - See more at: http://buhal.bg/za-nas#sthash.BhsApvCM.dpuf
Anieze.com © 2019 - Powered by Dakeni LTD