Как действа ТРАНЗОЛ плата?

Как действа ТРАНЗОЛ плата?

Как действа ТРАНЗОЛ плата?

На базово ниво плата, от който се изработват банските костюми има много много дупчици в него, обикновено до около 200 000 в нормален модел. Тези отвори всъщност са квадратни и с формата на ромб, а не кръгли както повечето хора очакват, това е следствие на самата природа на слънчевите лъчи. След серия от изследвания и тестове, след които трябваше да сме сигурни, че дупчиците са с правилния размер, за да позволят на слънчевата светлина да проникне и все пак да имат задържащ механизъм, така че самата тъкан на плата да не се ратегли отвъд определен диаметър при носене.

Дупчици в плата означават, че слънчевата светлина може да проникне, все пак знаем че това не е ракета наука - но разбира се с наличието на дупчици идва и прозрачност, което може да е чудесно за зяпачите, но е лошо за носещия банските!

За да се противопоставим на прозрачността ние проектираме специални десени, които по същество объркват окото и замаскират кожата под плата. Ето защо всички наши цветови гами са доста смели и колоритни. Докато така или ианче ние  обичаме да използваме ярки и смели цветове за нашите бански, те са естествено продължение на технологията и са със съществена част от дизайна за тен. Цветовете и материята се допълват взаимно, така че прозрачността не е проблем, когато дрехата е носена в непосредствена близост до кожата.

Това ме води до един друг много важен момент, Транзол материята е предназначен да се носи върху кожата. Онези от вас, които са си купили и носят Tan Through бански костюми знаят, че когато за първи път са го извади от опаковката първоначалното впечатление е, че през тях доста прозира! За нас това е действително голяма демонстрация за това колко много светлина минава през Tan Through плата, но за хората които за първи път виждат бански за тен това може да шокира, и дори да ви възпре от носенето им, понеже си мислите че през тях се вижда. Не се притеснявайте! Веднъж след като сте го облекли и тъканта е до кожата - науката се намесва и страховете ви за прозрачност се стопяват като масло на слънце, докато вие му се наслаждавате с цялото си тяло!

В момента имаме няколко патента за бански за тен, и след 7 години развитие, безброй модели от този плат, ние знаем това онова за това как работи това нещо, и със сигурност може да кажем, че цветовете са от съществено значение. С оглед на това бих искал да насоча вниманието ви към всички други " tan through " бански, които може да намерите на пазара. Ако видите " tan through " бански които се предлагат в изчистени цветове или дори разноцветни, които предлагат твърде много празно пространство, или по-големи едноцветни части в шарката - тези неща НЕ са tan through бански костюми. Доверете ни се, не може да се произведе плат през който да се хваща тен с достатъчно много дупчици в него, за да има ефект и да не се вижда през него, когато се използват изчистени цветове. Наистина ви пожелаваме да го постигнете!

Както споменах по-рано, банските за тен трябва да се носят до кожата, за да се избегне въпроса с прозрачността - така че ако видите някакви торбести шорти на пазара - това също не е реално - и все пак ако са такива, всичко ще излезе на показ! Ако платът е хлабав и има пространство между дрехата и тялото прозрачността излиза наяве. Едно много добро доказателство за това е в изображението по-долу - в този случай моделът е изтеглил Транзол банските далеч от кожата си и това е фантастичен пример за това колко много слънчева светлина преминава през тъканта. Можете ясно да видите къде плата се долепя до кожата и прозрачността изчезва, следа зоната, която е на разстояние от кожата и там е напълно прозрачен – идеален пример за ефективността на тъканта и забележете само колко много светлина преминава през него. Това е просто магия!

Няма добавени продукти в тази категория
Anieze.com © 2019 - Powered by Dakeni LTD