Клиентски въпроси за банските за тен!

Клиентски въпроси за банските за тен!

Клиентски въпроси за банските за тен!

Колко време ще отнеме за да хвана тен ?

Времето необходимо, за да можете да получите тен през тъканта Транзол е трудно да се определи точно, влиаят много фактори - вашия тип кожа, производство на меланин в нея, интензивността на слънцето, колко време прекарвате на слънце докато плажувате.


Мога ли да изгоря през банския за тен?

Въпреки че рискът от изгаряне чрез вашия бански за тен е по-малък, отколкото за напълно изложената ви на слънцето кожа, със сигурност е възможно да се получи изгаряне, ако се изложите на слънце за продължителни периоди от време без правилния слънцезащитен крем. Транзол банските предлагат малка степен на защита от слънцето, предназначен да ви позволи постепенно да получите тен, следователно дава макар и малка защита, отколкото напълно изложената ви кожата, но тя не е достатъчна.


Мога ли да плувам в морето или басейна с моя бански за тен?

Да, абсолютно, материята не се уврежда по никакъв начин от морска вода или химическите съставки в плувните басейни, както и при всички бански препоръчваме те да се изплакват след употреба.


Трябва ли да се полагат специални грижи за Транзол банските, и по-специално когато се перат ?

Не се изисква специално третиране, можете да изперете вашия бански за тен ръчно или чрез пералня до 40 ° C и въпреки че автоматичната сушилня няма да навреди на плата, препоръчително е да позволите на вашия бански да изсъхне естествено.


Мога ли да закупя бански за тен в магазините ?

Транзол банските костюми са достъпни единствено онлайн .


Ще хвана ли тен през презрамките на моя бански ?

Не, слънчевите лъчи не могат да проникнат през презрамки и връзки, ние ви препоръчваме да ги преместите от време на време за по- равномерен тен .


Защо не изчистени цветове ?

Част от това, което прави банските за тен действителност е в сложното съчетаване на цветовете, материята е напреднала микро мрежа, която когато се отпечатва в изчистени цветове ще стане прозрачна .

Няма добавени продукти в тази категория
Anieze.com © 2019 - Powered by Dakeni LTD