Всичко за Банските за тен!

Всичко за Банските за тен!

Всичко за Банските за тен!

Какво представлява Transol (известна още като Tan Through) технологията? Как действа тя и дали тя е подходяща за вас? Открийте по-долу цялостна информация и разгледайте рздела Журнал, за да получите дори повече информация за банските за тен чрез специализирани статии по конкретни теми. Може да получите интересна информация и в раздела "Клиентски въпроси за нашите бански!'.

Какво представляват банските за тен ?

Tan Through банските ви помагат да постигнете слънчев загар по цялото тяло и да минимизирате неприятните бели участъци, като позволяват на слънчевите UVA / UVB лъчи да преминат през материята им и да получите тен на кожата отдолу.

Чрез използването на патентованата технология Transol®  за тен през плата ние сме в състояние да създадем оригинален дизайн за бански костюми, които Вие може да носите точно като нормален бански, и само Вие можете да извлечете максимума от времето си прекарано на слънце и да добиете шоколадов загар на цялотот тяло. Всичко това Вие постигате благодарение на тази изключителна технология, разработена от Kiniki.

Как деистват банските за тен ?

Много просто, Транзол платът съдържа милиони миниатюрни дупчици с формата на  квадрат и ромб позволяващи на слънчевите UV лъчи да преминават през него. "Дупчици в тъканта ?!?!" - може да не Ви звучи като най-великото нещо, но точно те са средството което позволява плата да стане прозрачен.

За да направим така че все пак банските ви да не са прозрачни ние проектираме специални цветови десени, които объркват човешкото око и прикриват кожата отдолу, като по този начин всякакви въпроси за прозрачност се топят като масло на слънце, докато вие му се наслаждавате с цялото си тяло.

Забележка: Моля, облечете банските за тен, прикриващите разпечатки работят само, когато сте ги облекли върху себе си и са в непосредствена близост до кожата, когато не са облечени изглеждат прозрачни!

Други плюсове на банските за тен!

В момента банските се произвеждат от 5-то поколение на Tan Through плат. През годините на развитие и  еволюция ефективността на технологията се развива, и ние сме открили още доста други скрити ползи, които нашите клиенти обожават!

Съхнат три пъто по-бързо...

В стандартен Tan Through бански са налични до 200 000 дупчици. Това ефективно премахва  огромна площ от плата на банските костюми и следователно задържа  много по-малко вода в сравнение с нормалните бански, която позволява на материята да изсъхне изключително бързо.

Нашите клиенти ни казват, че това е просто невероятно, когато излезеш от морето или басейна изсъхваш за времето докато стигнеш до шезлонга, и може да се изтегнеш без неприятното хлъзгане или мокрене на хавлията! Други го обичат, защото след къпането в последната минута значи, че няма нужда да се чака изсъхването на банските костюми преди да се опакова багажа!

Невероятно леки...

Както бе споменато по-горе, tan through банските имат много по-малка площ спрямо стандартните такива благодарение на многобройните отвори, това прави банските костюми невероятно леки и се чувствате удобно през целия ден докато ги носите, просто като втора кожа.
Един клиент също ни писа да ни каже, че може да се опаковат два пъти повече от нашите Транзол бански костюми спрямо нормалните бански, защото те са толкова леки, перфектни за ограниченията за тегло и обем на багажа ви при пътуване със самолет.

Изключително дишащи!

За пореден път олекотената тъкан също спомага за фантастично проветряване през нея, това значително подобрява комфорта по време на летните жеги като намалява изпотяването, което  обикновено се среща при нормални бански костюми, които често стават лепкави и ви помага да продължите да се наслаждавате с предимство на охлаждащото действие на всеки нежен бриз докато сте на плажа или басейна.

Слънцезащитен спрез през банските

Ние винаги препоръчваме използването на слънцезащитни средства по време на престоя Ви на слънце, особено с нашите Tan Through бански костюми. Като допълнително предимство ние предлагаме решение естествена слънчева грижа от Sol De Janeiro. Можете да го пръскате директно през дупчиците в тъканта като помага да защитите кожата си под нея, без да се налага да изпадате в неловко положение докато се мажете със слънцезащитен крем под банския костюм!

Бански за всеки вкус ...

Всички бански за тен са ръчно произведени в Англия от патентованата материя - Transol® във фабрика на проиводителя, за да се гарантира перфектна форма, покритие и най-вече качество на всяка стъпка по пътя на производство. Банските костюми Tan Through са налични в мъжки и дамски стилове в стотици различни щампи и модели.

Мъжки

Мъжките модели бански за тен са представени в голямо разнообразие – бански слип, бански гащета и боксер, както и къс боксер в множество изключителни десени.

Предлагат се два вида мъжки бански слип: слип слим микро, която е с минималистична конструкция пригодена да създадете профил, строен с ниска талия, която намаля общото покритие за отлична маневреност и максимален потенциал на тена.
Втория модел е сллип дълбока талия – той е по-традиционен за мъжките бански костюми. Отличава се с по-голямо покритие и стегнатост, този стил е подходящ ако сте активни в плуването или спорта по време на почивката и търсите еднно отлично допълнение към лятната си гардероб.

Дамски ...

Нашата колекция за дамски Транзол бански костюми е просто безкрайна! В категорията за бански ние предлагаме както от две части така и цял бански, като те са на разположение в много разнообразни стилове и цветови вариации които могат да задоволят всеки вкус.

Освен това всеки един от дамските ни бански костюми има съответствие в категорията за връхни аксесоари, било то кафтан, рокля, пончо, саронг или плажен шал които нашите дизайнери са проектирали да са подходящи аксесоари за всички наши дамски бански стилове!

Бикини

Ръчно изработени с любов от нашия екип от страстни и квалифицирани шивачки, всеки един от нашите бански от две части е с гарантирано индивидуално внимание към качеството и детайлността. Банските от две части се предлагат поотделно, така че можете да персонализирате своя избор за размер така че да ви станат перфектно.

Цял бански

В момента се произвеждат над 60 различни Tan Thru бански костюми в разнообразие от стилове, всеки проектиран да е удобен и перфектно изглеждащ, докато ви помага да се сдобиете със слънчев загар на цялото тяло и да минимизира белите линии. Създадохме гама от "поддържащ бюста" бански костюми даващи допълнителна подкрепа и успокояващо покритие - докато нашият дизайн  "изрязани" монокини е секси алтернатива на традиционните бански. Най-гъвкав бански в нашата гама е "прав" стил, който разполага с подвижни презрамки като се адаптира към вашия стил и допълнителнно намалява белите линии докато се наслаждавате на слънчевите бани.

Връхни аксесоари

Никоя колекция бански костюми не е пълна без подходящи връхни аксесоари. Всички връхни аксесоари за тен са направени от същия Transol® плат, като всичките ни бански костюми, като  това гарантира че всеки модел брилянтно ще допълва вашия бански костюми.

 

Загрижени сме за вас

Всички обичаме да имаме прекрасно изглеждащ тен - но също така се отнасяме много сериозно за безопасността когато се излагаме на слънце, особено с нашите бански за тен. Когато се излагате на слънце моля уверете се, че използвате подходящ слънцезащитен крем с UVA / UVB фактор който да ви предпази от прекомерно излагане на слънце. Също препоръчваме честота нанасяне на слънчезащитния крем и особенно след плуване, дори ако слънцезащитния  ви крем да е водоустойчив. Ние си партнираме с Sol De Janeiro да предложи безопасни и естествени решения за защита от слънцето, които работят перфектно с нашите бански костюми.

Няма добавени продукти в тази категория
Anieze.com © 2019 - Powered by Dakeni LTD